Bardzo chciałbym grać na globie ale nic na ten temat nie wiem wiec postanowiłem założyć nowy post chyba jeden ze stu podobnych.
OK czy morze ktoś udzielić mi odpowiedzi na te pytania:
1. Zakładając nowe konto na oficjalnej stronie muszę wybrać środek opłacania za grę oraz wybrać czy będę grał tylko w wow czy może też w wow wraz z dodatkami?. Jeśli tak to co jest według was najlepsze?
2. Gra daje określony czas zabawy za darmo jak mam to zrobić żeby z tego skorzystać? Jeśli w pudełku znalazłem klucz do wersji 10-dniowej mogę na tym cd-key stworzyć nowe konto? Jak zrobić potem żeby uzyskać kolejny miesiąc za darmo?
3. Jaki serwer wybrać i kiedy się go wybiera czy realm sam się zmienia czy manualnie muszę wykonać w nim zmiany zastanawiam się nad Burning Legion uważacie że to dobry serwer. Oczywiście szukam serwera PvP ale takiego gdzie można walczyć tylko i wyłącznie z wrogą frakcją a z frakcją w której jestem poprzez opcję Duel. Serwer musi posiadać dużo ludzi oraz wiele Polaków ale żeby nie było kolejek przy logowaniu się.
4. Jeśli zrobię pierwszą postać w Hordzie na serwerze PvP to czy mogę potem zrobić kolejna w przymierzu?
5. Jeśli dany serwer nie będzie mi się podobał mogę wybrać inny bez dodatkowych opłat abonamentowy ( mógłby ktoś wytłumaczyć jak dokładnie taka opcja się odbywa)
POZDRAWIAM oraz z góry dziękuje za odpowiedzi i przepraszam za noobskie pytania ale każdy kiedyś zaczynał.